Tallers a les escoles – Educació assistida amb gossos

T’agradaria que els teus alumnes aprenguessin continguts educatius transversals del currículum a través d’activitats amb gossos?

El Projecte Tan Amics posa al vostre abast diversos tallers educatius assistits amb gossos de teràpia, amb l’objectiu de promoure l’educació emocional, la tinença responsable d’animals i l’educació en positiu.

El Projecte Tan Amics desenvolupa des de l’any 2004 intervencions terapèutiques i educatives assistides amb gossos. Actualment treballem setmanalment a més de 30 centres atenent persones de diversos col·lectius: gent gran, alumnat amb diversitat funcional, superació d’addiccions, risc d’exclusió social, etc.

L’equip està format per professionals del àmbit educatiu, social, sanitari i caní juntament amb més de 12 gossos seleccionats i preparats específicament per a ajudar als professionals a dur a terme les intervencions assistides amb gossos (IAG).

  • EDUCACIÓ EMOCIONAL ASSISTIT AMB GOSSOS DE TERÀPIA (Adreçat a l’alumnat de primària i secundària):  Amb l’ajuda dels nostres gossos l’alumnat coneixerà quines són les emocions que els gossos comparteixen amb les persones, com identificar-les gràcies a l’analisi del llenguatge no verbal, com les emocions els afecten directament a l’hora de comunicar-nos amb ells i com podem modificar la nostra conducta per establir una comunicació assertiva.
  • TINENÇA RESPONSABLE D’ANIMALS (Adreçat a l’alumnat d’infantil i primària):  A través del taller de tinença responsable d’animals l’alumnat coneix què és un gos, quines són les seves necessitats i de quina manera hem de donar-hi resposta.
  • EDUCACIÓ CANINA EN POSITIU (Adreçat a l’alumnat de primària i secundària): L’alumnat fa una aproximació a l’ensinistrament i l’educació bàsica canina explicant les diferències entre l’educació en positiu i els càstigs. L’alumnat posa en pràctica la metodologia educativa dels gossos en positiu per ensenyar les «normes» socials i alguns trucs que el nostres gossos saben realitzar.

L’equip del Projecte Tan Amics es desplaçarà a la vostra escola amb els nostres companys peluts i farà els tallers d’una hora de duració a l’espai que més us convingui segons la vostra organització (aula, pati, gimnàs…) amb totes les mesures de protecció Covid tant de l’escola com del protocol propi.

El preu del taller per grup es de 65€.

Descarrega el tríptic amb tota la información detallada per a compartir-lo amb el professorat. tallers-escoles-2020-2021

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a info@tanamigos.org

Recommended Posts

Leave a Comment

Contactar

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

img 2021